Rösta på vem som har Gastronords bästa monter
8 Apr 2024
Du som är besökare eller utställare får rösta på sin favorit och de tre montrar som fått flest röster går sedan till final. En jury som består av representanter från Tidningen Hotell & Restaurang tillsammans med Stockholmsmässan utser sedan vilken av de tre finalisterna som blir den slutliga vinnaren.
Kriterierna som juryn tittar på är; tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion. Alla är välkomna att rösta! Vinnaren presenteras på mässans sista dag, torsdag 11 april klockan 11.00. Segraren vinner, förutom äran, diplom, blommor och ett reportage i nästa nummer av Tidningen Hotell & Restaurang.
De som röstar har också chansen att vinna fina priser. Röstningen sker i Tidningen Hotell och Restaurangs monter C:07:35under mässans två första dagar 9-10:e april 2024. Priset delas ut den 11 mars på mässan.
Tidigare vinnare:
2022 Rational Scandinavia
Du som röstar kan vinna:
Boken Himlen är en plats på jorden utgiven av bokförlaget Forum
Produkter från Apolivas nya SPA-serie Linnaea i förpackningar av återvunnen plast
Kokboken Vegokäk från Semic Förlag
Inredning- och köksprodukter från Søstrene Grene (fler än vad som är på bilden)
Text och foto: Annika Rådlund
8 Apr 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Love Lidström utsedd till Årets Kockelev 2024
Temat för årets råvarukorg var baserat på Årets Rätt 2024
-
Trähotellet Wood Hotel Bodø har öppnat
"Det är fantastiskt att se ett så stort intresse och en så stor entusiasm hos våra första gäster"
-
Pelago - ny takrestaurang med plats för 700 personer
En 5 meter lång grill och drinkvagnar ska göra serveringen smidig
-
Panini Internazionale i samarbete med 7-Eleven
"Vi är mycket stolta över att kunna presentera det här samarbetet"
-
ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
”Bygget har pågått sedan början av 2023"
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"