Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren
Tui tar Blue Star-konceptet till Sverige i sommar

Tui tar Blue Star-konceptet till Sverige i sommar

"Vi vill erbjuda semesterkänslan från Medelhavet på hemmaplan"

Köper hela lagret av torrvaror från varumärket Paolos

 "För oss var det här en given affär att göra"

Finansiering för insatser till företag som drabbats av coronakrisen

Sista ansökningsdagarna är i juni och augusti beroende på område

Burger King använder sig av ny teknik för att återvinna energi ur ventilationssystemen

Burger King Sverige blir den första restaurangkedjan i världen att implementera den nya tekniken i sina restauranger

Region Stockholm beviljar 500.000 kronor till Destination Sigtuna

"Om vår besöksnäring kollapsar kommer det ge svallvågor i hela Sverige"

Första konkursvågen över och kortvarig stabilisering är att vänta

"Den bransch som inte följer trenden är hotell- och restaurangbranschen"


 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.