Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Recept: kocken Louise Johanssons "Semlo"
"Det är en korsning mellan en traditionell semla och en langos"
Tävlingsgruppen för Årets Kock 2021 är utsedd
"Vi har fått ihop en fantastisk tävlingsgrupp med olika perspektiv och erfarenheter"
Premiär för löjromssemla på Clarion Hotel Sign
"Vi har experimenterat i några månader och jag är mycket nöjd med resultatet"
Skandinaviens första plushushotell färdigställs
Den 11 våningar höga byggnaden består av ett hotell, long-staylägenheter och en kontorsdel
Arbetsmiljöverket: Så kan ni minska smittspridning på jobbet
"Pandemin ställer särskilda krav på arbetsgivarna. De är ansvariga för arbetsmiljön"
Recept: Semla-hot shot
Hot shot med smak av vanilj, mandel, kaffe och grädde.
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]