Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Första uttagningen i Årets Kock 2021 är klar
Kockarna som går vidare till kvaltävlingen är:
Recept: grilltillbehör med ogräs
Kocken Nisse Hallbergs ogräsrecept som skapar grillmagi
Finalisterna i Årets Viltkrog 2021
Juryn vill även lyfta fram "tre nya vilda surpriser och påläggskrogar till Årets Viltkrog. Dessa tre har enligt juryn visat höga kvaliteter inom olika områden och som har förutsättningar att nå toppen framöver"
Kända branschprofiler kavlar upp
Kockar, matbloggare och hotellägare ställer sig bakom vaccinationskampanj
Sibylla lanserar Pockit - nya snabbmåltider
"Teamet har lyckats skapa en varm och mättande måltid som inte kompromissar med smaken"
Kända kockar och eventarrangör svarar på frågor i app
Rådgivningsapp som ska ge svar på det mesta
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]