Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Hållbarhet i fokus när Scandic bygger nytt hotell i Helsingborg

Hållbarhet i fokus när Scandic bygger nytt hotell i Helsingborg

"Det här kommer verkligen att bli ett unikt hotell"
Kockarnas kamp är tillbaka med en jubileumssäsong

Kockarnas kamp är tillbaka med en jubileumssäsong

Dessa åtta kockar är med och tävlar:

"Med smak av lakrits" arrangeras i september

Världens godaste lakritsöl utses 
Kryddmästare Jonas Odland ger sina bästa dryckes-tips till kräftor

Kryddmästare Jonas Odland ger sina bästa dryckes-tips till kräftor

"Så gör du för att upptäcka dess olika smakkaraktärer i kombination med maten"
Mässanläggningar nu covid-19-certifierade

Mässanläggningar nu covid-19-certifierade

"Ett led i förberedelserna för att åter kunna öppna upp mässverksamheterna"
Ökad ohälsa på grund av jobbet

Ökad ohälsa på grund av jobbet

"Det är en tydlig ökning"
 

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, [email protected]