Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Hållbarhet i fokus när Scandic bygger nytt hotell i Helsingborg
"Det här kommer verkligen att bli ett unikt hotell"
Kockarnas kamp är tillbaka med en jubileumssäsong
Dessa åtta kockar är med och tävlar:
"Med smak av lakrits" arrangeras i september
Världens godaste lakritsöl utses
Kryddmästare Jonas Odland ger sina bästa dryckes-tips till kräftor
"Så gör du för att upptäcka dess olika smakkaraktärer i kombination med maten"
Mässanläggningar nu covid-19-certifierade
"Ett led i förberedelserna för att åter kunna öppna upp mässverksamheterna"
Ökad ohälsa på grund av jobbet
"Det är en tydlig ökning"
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]