Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Handbok för restauranger ska rädda mer mat
Ladda ner den gratis här:
"Hushållens konsumtion av hotell-och restaurangtjänster ökade kraftigt"
Detta visar ny statistik från SCB:
Jennifer Friman blir ny VD på Falkenberg Strandbad
"Jag har redan massa tankar kring hur Strandbaden och Falkenberg kan nå ännu längre"
Richard Lindh är ny marknadschef på Grand Hôtel
"Han har en spännande spetskompetens inom influencer marketing"
Yrkesprognos för kockar och kallskänkor
Läget nu och fem år framåt
Årets Blossa är i år inspirerad av en europeisk stad
"Den söta och friska smaken balanseras med en hint av beska som slutligen gifter sig väl med Blossas traditionella glöggkryddor"
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]