Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Stockholm Beer and Whisky Festival är i gång
Del 1 av 2 arrangeras just nu
Måns Zelmerlöw lanserar sitt tredje vin i år
" En innovativ typ av förpackning gjord på återvunnen metall som går att recycla och återanvända"
TAK öppnar även i Olso
Konceptet tas vidare till Stordalens nya lyxhotell
Söderhallarna tar nytt grepp med kända matprofiler
Saluhall Live med fokus på mat och dryck
Årets Foodservicevara - tre produkter är nominerade
Priset Årets Foodservicevara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation samt skapat värde för restaurangen och/eller storköket och deras gäster.
Danska Grönt lanserar växtbaserade färdig-rätter i Sverige
"Vår utgångspunkt var att göra växtbaserade, välsmakande versioner av välkända favoriträtter"
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]