Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Imorgon tänds rosetten på hotellet

Imorgon tänds rosetten på hotellet

"Det känns extra speciellt i år med tanke på den tid vi alla varit igenom"
Kasper Kleihs vann Årets Konditor 2021

Kasper Kleihs vann Årets Konditor 2021

“Med årets vinnare får vi se en tolkning på temat Fenomen som är helt fenomenalt"
Umeå har fler hotellgäster nu än före pandemin

Umeå har fler hotellgäster nu än före pandemin

"Umeås hotell- och restaurangbransch står inför ett stort rekryteringsbehov"
Trendspaning om framtidens mötestrender

Trendspaning om framtidens mötestrender

Hybridmöten och externa mötesrum ser vi mycket av just nu. Svenska Möten märker också tre nya mötestrender som är på ingång.
Gustav Otterberg blir ny kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden

Gustav Otterberg blir ny kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden

"Jag hoppas att min kunskap om matlagning ska kunna höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en kulinarisk matdestination"
Ny julbakbok av Fredrik Nylén

Ny julbakbok av Fredrik Nylén

Allt från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd
 

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, [email protected]