Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Andrea Wiberg vann SM i Unga Bagare 2022
Andrea Wiberg bakade bland annat skådebröd i form av ett blomstrande ekosystem.
Thomas Sjögren öppnar Restaurang Signum
Matkoncept med inspiration från de fyra elementen - jord, eld, luft och vatten
Gastrobryggeriet Vört har öppnat i Gamla stan
Melker Andersson och Hans Nyström som står bakom det helt nya restaurangkonceptet
Röda huset är nominerad till Kasper Salin-priset
"Det har varit ett bra år för arkitekturen"
Nu byter Max sin halloumiburgare till grilloumiburgare
Byter till grilloumi på alla Max restauranger
Recept: Shepherd’s D.E.W av kocken Mattias Dahlström
En ny version av klassikern Shepherd’s Pie till St. Patrick’s Day
Annons:
Happy Order frigör tid
och ökar resultatet
Hotell- och restaurangbranschen är den bransch som drabbats hårdast av coronapandemin. Att tiotusentals anställda fick sägas upp under 2020 märks när konjunkturen har börjat vända - i början av januari fanns 6 000 lediga restaurangjobb i Arbetsförmed...
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]