Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
Fem grundprinciper för att lyckas med nya kontoret
Vad krävs för att skapa en attraktiv arbetsplats? Vi låter Kinnarps dela med sig av deras erfarenheter om vad som formar en framgångsrik och hållbar arbetsmiljö.
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]