Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Östernäsvägen 1, 827 32 Ljusdal.
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]