Skepparholmen satsar på blodsockersäkra konferenser för att deltagarnas mentala prestation ska hållas på topp. Dagen inleds med läckra hälsosmörgåsar på surdegsbröd med till exempel kalkon, ost och extra grönsaker toppat med groddar. Till detta kommer ”vitamininjektioner” i form av shots med pressad saft av frukt och bär sprängdfyllda med antioxidanter. Det finns även rostade nötter och choklad (70 procent). Förmiddagsfikat innehåller mer protein och mindre långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Den består av minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars samt rostade nötter och mörk choklad. Ambition är att gästerna inte ska sakna traditionellt kaffebröd. Alternativen kan också vara matiga dinkelmuffins med färskost och läckra energibollar gjorda på torkad frukt. Lunch och middag består av i huvudsak ekologiska råvaror.
Läs också
Bocuse d'Or
Svenska laget är redo för Bocuse d’Or Europe
Produktnyhet
Max har lanserat en helt ny burgare – Unicorn Burger
Bocuse d'Or
Svenska laget är redo för Bocuse d’Or Europe
Nyheter
Sushi Yama har öppnat på Arlanda
Minskat Matsvinn
Viking Line har halverat matsvinnet ombord