Drinkrecept: The Big KISS Apple G&T
21 Jun 2021
Efter den stora framgången med KISS Rum Kollection som lanserades i slutet av förra året kompletteras nu dryckesportföljen med ytterligare en produkt tillsammans med rockbandet. KISS Cold Gin ä ärspirerad av KISS rötter i New York City.
–Det är riktigt roligt att kunna erbjuda de svenska fansen en till kvalitetsprodukt med rockgiganterna KISS efter succén förra året. Att de valt att fortsätta samarbeta med oss på Brands For Fans med KISS Cold Gin känns mäktigt och är en stor ära, säger Yvonne Wener, Business Manager på Brands For Fans.
KISS Cold Gin har destillerats fem gånger där basen består av enbär, citronskal samt ett urval av noggrant utvalda kryddor. Ginen innehåller endast naturliga smaker och inget tillsatt sötningsmedel. För att bevara högsta kvalitet och uppnå perfekt smakbalans kompletteras destillatet med ytterligare enbär och citron som sedan macereras tillsammans vilket bidrar till helhetsupplevelsen.
Flaskan med iögonfallande silver- och gulddetaljer har alla fyra bandmedlemmarna metalliskt illustrerade på vardera sidan av Brooklyn Bridge. Huvudetiketten är även prydd med en guldskiva och ikoniska landmärken i New York City med Manhattans Skyline. Art deco-mönstret bakom skivan är en hyllning till Gene Simmons klassiska metallstövlar ”The Demon's boots”.
KISS Cold Gin lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 21 juni.
The Big kiss APPLE G&T – KISS Cold Gins signaturdrink
Ingredienser:
50ml KISS Cold Gin
100ml hantverksmässig tonic
Pressad citronsaft (i valfri mängd)
10 färska pepparkorn
Citronzest
Några klyftor grönt äpple
Gör så här:
Fyll ett glas rikligt med is
Häll KISS Cold Gin, tonic och den pressade citronsaften över isen och rör försiktigt om med en sked.
Garnera med pepparkornen, citronzesten och de gröna äppelskivorna.
21 Jun 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"