Gotland Gastronomy 2018

Ny matvecka på Gotland ska locka fler till ön
Gotland Gastronomy 2018 - en mat och dryckesfestival från jord till bord
Gotland Gastronomy 2018 - en mat och dryckesfestival från jord till bord

I år arrangeras Gotland Gastronomy – en mat och dryckesfestival från jord till bord för första gången. Gotländska restauranger, lokala mat- och dryckesproducenter och odlare bjuder upp till en långhelg fylld med unika evenemang, specialkomponerade menyer, gästspel och dryckesprovningar. 

Den 26-29 april kommer matdagarna att hållas på Gotland och ledorden är ”Från jord till bord”.
 
Tanken är att hela regionens kompetenser och utbud ska visas upp. Gästerna kan besöka gårdar och mat- och dryckesproducenter och restauranger runt om på ön, som just dessa dagar anordnar olika evenemang.

Hela programmet med aktiviteter & upplevelser finns tillgängligt på hemsidan från  och med idag, 1 mars.

Besökrana får själva planera sitt progra genom att boka in sig på de olika aktiviteter, luncher och middagar som de vill vara med på.

www.gotlandgastronomy.se

Av: Annika Rådlund Källa: Gotland Gastronomy
Foto: Getty Images

Läs också