Den 9 till 18 september är det dags för tredje omgången av Krogveckan. Under våren slogs alla rekord med över 20 000 gäster fördelade på 164 restauranger runt om i Sverige. Ett stort antal restauranger tänker medverka och bland dem märks bland annat Stallmästaregården och Verandan på Grand Hotell i Stockholm, samt Avalon i Göteborg. I år kryddas upplägget med tips på menyer som tidigare attraherat många Krogveckan-gäster, samt förslag på hur restaurangerna kan utveckla erbjudandet med merförsäljning.
– För de krogar som medverkar kommer både uppmärksamheten och bokningsgraden att få en rejäl skjuts, säger Tina Gustafsson, Livebookings nordiska försäljningschef. I höst siktar vi ännu högre än sist och vill nå 25 000 matgäster.
Restaurangbesökarna under Krogveckan får möjlighet att äta två rätter från en specialkomponerad meny för 200 kronor per person. För restaurangerna ger Krogveckan möjlighet att nå nya kundgrupper och dessutom chansen att fylla borden under de lugnare veckodagarna.
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken