Team Leader Kitchen (Köksmästare)

PUBLICERAD: 2025-02-28T06:58:59 | SÖK JOBBET SENAST: 2025-03-31T23:59:59 | KOMMUN: Åre | YRKE: Köksmästare | ANTAL PLATSER: 1 | Källa: Arbetsförmedlingen

Vi söker nu en erfaren och engagerad Team Ledare, Kitchen till vårt team på fjällens äventyrs hotell!
Vi driver flera restauranger och har ett starkt fokus på konferens- och eventverksamhet, vilket utgör en central del av vårt koncept. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och utvecklande miljö där vi kombinerar högklassig mat och service med unika konferensupplevelser och skräddarsydda events. Om du brinner för att leda ett team, skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster och trivs med att arbeta parallellt mellan våra restauranger och eventlokaler, så är det dig vi söker!
I rollen är du en viktig del i F&B- teamet och jobbar nära övriga ledare i teamet som tillsammans säkerställer att service och flöden sker effektivt och kvalitativt för våra gäster. Du rapporterar till F&B Manager. Under våra ledord matglädje och tid tillsammans vill vi mätta både stora och små magar med vällagad mat till frukost, lunch och middag samt allt där emellan.
Vi letar efter dig som är en lagspelare, har förmågan att se helheten och har tidigare erfarenhet av att leda ett team där arbetet ändrar karaktär utefter säsong. Du har hög arbetsmoral och trivs med att ta hand om gäster och personal samt introducera nya talanger till hotellet och Åre. Ditt ledarskap är närvarande, du hjälper till att organisera driften, administrerar events och vägleder dina kollegor så att ni tillsammans skapar en god matupplevelse och en trevlig arbetsplats.
Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst där verksamheten kan ändras utifrån kunden och gästens behov. I din roll hos oss så leder du köksteamet för våra enheter Eatery och O’Learys, Frukost samt Events. Vi hanterar det mesta från små familjemiddagar och större konferenser. I vår arena kan vi ha allt från filmvisning, konferenser för 1500 personer och Åre Sessions med 3000 festande besökare. Du behöver förstå köksekonomi och tycka om att jobba med nyckeltal och styra köket utifrån verksamhetens kommersiella plan. Vilja att leverera mat med fokus på kvalité, kundnöjdhet och lönsamhet. Leda arbetet i köket genom ett närvarande och coachande ledarskap.
Du leder och fördelar arbetet inom avdelningen Kitchen. Dina huvudarbetsuppgifter är att;
Leda det dagliga arbetet i köket
Beställa varor och planera framåt
Personalplanering och schemaläggning för våra 2 kök.
Säkerställa att avdelningen levererar på uppsatta ekonomiska mål.
Samarbeta med kollegor från andra avdelningar
Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter efterlevs
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köken

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst.
Erfarenhet av att jobba med större events och grupper.
Vilja vara med och leda och utveckla teamet i och runt köket.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: 100%
Tillträde: Snarast. Intervjuer sker löpande
Arbetstider: Varierad, dag, kväll och helger.
Plats: Åre.
Kollektivavtal mellan Visita och Unionen tillämpas på tjänsten.
Som anställd inom Holiday Club Åre har du tillgång till flera fina förmåner och du arbetar i en dynamisk miljö med ett härligt gäng!

Sista ansökningsdag är den 31:a Mars. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected]

Välkommen med din ansökan.