Magnihill vann Bästa Monter Gastro Nord 2018!
27 Apr 2018
Under de tre första dagarna på mässan kunde alla besökare rösta på vilken monter de gillade mest. Av de tre som fick mest röster tittade sedan en jury från tidningen Hotell & Restaurang och Stockholmsmässan på montrarnas tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion.
Det var till sist det lilla familjeföretaget Magnihill från Helsingborg som visade sig ha den vassaste montern. De visade upp sina grönskaker, bär och rotfrukter på ett inspirerande och informativt sätt.
Viveca Almgren, vd och ägare samt Margareta Zimmerman som är ansvarig för försäljningen inom foodservice och retail som tog emot priset. De såg båda väldigt glada men förvånade ut.
- Det är första gången vi ställer ut på mässan! Åhh vad roligt, var deras första kommentar.
Förutom äran, mottog de ett diplom ooch blomma och de kommer även att få vara med i ett reportage i nr 4 av tidningen Hotell & Restaurang.
Juryns motivering löd så här:
"Med råvaran i fokus och med aktiv personal lyckas de fånga besökarnas intresse. På en liten yta och ett L-format bord med mycket färg och form förmedlar de sitt budskap"
Priset delades ut för femte gången, mässan arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Juryn bestod av: Annika Rådlund, chefredaktör tidningen Hotell & Restaurang, Ulrika Köhler och Åsa Bard Talborn Stockholmsmässan.
Juryn bestod av: Annika Rådlund, chefredaktör tidningen Hotell & Restaurang, Ulrika Köhler och Åsa Bard Talborn Stockholmsmässan.
Tidigare vinnare Bästa monter Gastro Nord
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Magnihill
Magnihill producerar och packar djupfrysta grönsaker samt bär ekologiskt eller konventionellt enligt kundens önskemål.
www.magnihill.se
Text och foto: Annika Rådlund
27 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Regeringen går vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkohol
Regeringens förslag innebär att:
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"