Clarion Hotel Stockholm öppnar poddstudio
29 Apr 2021
Hotellet Clarion Hotel Stockholm har en atmosfär som karakteriseras av konst, musik och design och där har man ambitionen att vara en “hubb” för alla kreativa söderbor. Då intresset för poddar och digital konsumtion av ljud fortsätter att öka i olika plattformar är studion ett sätt att möta denna efterfrågan.
- Ett modernt hotell erbjuder väldigt mycket mer än ett hotellrum där man sover. Vi är ett öppet vardagsrum där lokalbor och resenärer kan jobba, mötas eller bara slappna av. Idag har vi många digitala nomader och mindre företag som sitter och arbetar i våra lokaler på dagarna . Eftersom lyssnandet och intresset för audio content och poddar bara fortsätter att växa, vill vi spegla utvecklingen och erbjuda möjligheten att kunna spela in detta enkelt hos oss, säger Ida-Maja Tejle, hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm har inlett ett samarbete med poddproducenten och speakerrösten Ola Ringdahl som driver audio content-byrån Nordic Noise. Han kommer coacha privatpersoner och företag som är intresserade av att börja podda eller ta sin inspelning till nästa nivå. SoFo-studion ska ha öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll den är inredd för fyra personer och studioteknik finns på plats.
- Det är ett spännande läge just nu kring kommunicerande ljud. Dels börjar poddande blir något av en folkrörelse bland privatpersoner i Sverige, men intresset bland företag att testa att producera intern- och utbildningspoddar har minst sagt börjat växa sig stort bara det senaste året, säger Ola Ringdahl.
Hotellet kommer att ha Studion öppen för bokningar från och med maj.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels
29 Apr 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"