Compass Group öppnar en ny lunchrestaurang
27 Aug 2024
Slakthusområdet i Uppsala, som ägs och utvecklas av Areim, har genomgått en imponerande förvandling de senaste åren till en företagspark fokuserad på innovation och nyskapande. Nu är det dags för restaurang Food & Co Boländerna att öppna sina dörrar och bli en naturlig samlingsplats för alla som söker en smakfull lunchupplevelse i området. Totalt kommer restaurangen att kunna ta emot ca 160 lunchgäster.
Krister Dahl, Culinary Director på Compass Group Sverige, delar sin entusiasm för den nyöppnade restaurangen. Med en lång och gedigen erfarenhet som kock i världsklass och stor passion för mat har Krister tillsammans med sitt Culinary Team i Sverige utvecklat Food & Co Boländernas matkoncept.
- Nya Food & Co Boländerna blir en modern mötesplats för alla som jobbar i Slakthusområdet i Uppsala. Restaurangens meny utgår från hållbara råvaror med spännande smaker som är omsorgsfullt framtagen av Compass Groups Culinary Team och erbjuder en mix av rätter och drycker som tillfredsställer alla smaker, säger Krister Dahl.
Food & Co:s matkoncept bygger på att gästerna själva får välja mellan fisk, kött eller vegetarisk huvudrätt och därefter tillbehör från en generös varm- och salladsbuffé.
- En Food & Co-restaurang grundar sig på att den är skräddarsydd för att uppfylla gästernas förväntningar på en modern matupplevelse, perfekt för allt från en snabb frukost till en affärslunch eller take away. Vår lunchmeny är uppdelad i tre kategorier: gröna smaker, klassiska favoriter och internationella rätter, för att tilltala alla smaker, berättar Krister Dahl.
Restaurangen kommer även att erbjuda catering och med Food & Co:s app kan gästerna enkelt beställa take away, ta del av erbjudanden och handla överblivna luncher till rabatterat pris.
Öppettiderna kommer vara måndag – fredag kl. 08.00 – 16.00 med lunch mellan kl. 09-00 - 13.00. Besöksadressen är Verkstadsgatan 8, Uppsala.
27 Aug 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: