De kan vinna Bartenders’ Choice Awards
12 Jan 2022
Tävlingen Bartenders’ Choice Awards, även kallad BCA, grundades 2010 för att höja standarden och statusen inom bar-branschen. Detta genom att lyfta fram de fantastiska barer, bartendrar och produkter som utgör den Nordiska cocktail-kulturen. BCA startades ursprungligen i Sverige och har sedan dess expanderat till att även inkludera Danmark, Finland, Norge och Island och genom det lyckats sätta bartenders från norra Europa på den internationella cocktail-kartan. Idag anses BCA vara den mest prestigefulla utmärkelsen i sitt slag i Norden.
Vinnarna i Bartenders’ Choice Awards koras den 24:e april på Grand Hôtel i Stockholm.
Best Bartender
Hampus Thunholm, Röda Huset
Hanna Oscarsson, Röda Huset
Hedda Bruce, Tjoget
Johan Evers, A Bar Called Gemma
Josephine Thorén, Bar Bruno
Best Cocktail Bar
A Bar Called Gemma, Stockholm
Bar Bruno, Göteborg
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Best New Cocktail Bar
Brasserie Astoria, Stockholm
Bruk, Göteborg
Hernö Gin Bar, Stockholm
Röda Huset, Stockholm
Spesso, Stockholm
Best Atmosphere
Bar Bruno, Göteborg
Coquetel Social, Stockholm
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Best Cocktail Menu
A Bar Called Gemma, Stockholm
Cadierbaren, Stockholm
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Improver Of The Bar Industry
Barkonsult
Emil Åreng
Hampus Thunholm
Isac Melander
Patrik Tapper
Best Restaurant
Astoria, Stockholm
Babette, Stockholm
Bar Agrikultur, Stockholm
Schmaltz, Stockholm
Sturehof, Stockholm
Best Signature Cocktail
Beets By Tjoget, Tjoget
Dagg, Cadierbaren
Kolagräs, Röda Huset
Rye & Apple, Lucy's Flower Shop
Thai Basil, Asian Post Office
Peoples’ Choice
A Bar Called Gemma, Stockholm
Bar Bruno, Göteborg
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
12 Jan 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"