De kan vinna Bartenders’ Choice Awards
12 Jan 2022
Tävlingen Bartenders’ Choice Awards, även kallad BCA, grundades 2010 för att höja standarden och statusen inom bar-branschen. Detta genom att lyfta fram de fantastiska barer, bartendrar och produkter som utgör den Nordiska cocktail-kulturen. BCA startades ursprungligen i Sverige och har sedan dess expanderat till att även inkludera Danmark, Finland, Norge och Island och genom det lyckats sätta bartenders från norra Europa på den internationella cocktail-kartan. Idag anses BCA vara den mest prestigefulla utmärkelsen i sitt slag i Norden.
Vinnarna i Bartenders’ Choice Awards koras den 24:e april på Grand Hôtel i Stockholm.
Best Bartender
Hampus Thunholm, Röda Huset
Hanna Oscarsson, Röda Huset
Hedda Bruce, Tjoget
Johan Evers, A Bar Called Gemma
Josephine Thorén, Bar Bruno
Best Cocktail Bar
A Bar Called Gemma, Stockholm
Bar Bruno, Göteborg
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Best New Cocktail Bar
Brasserie Astoria, Stockholm
Bruk, Göteborg
Hernö Gin Bar, Stockholm
Röda Huset, Stockholm
Spesso, Stockholm
Best Atmosphere
Bar Bruno, Göteborg
Coquetel Social, Stockholm
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Best Cocktail Menu
A Bar Called Gemma, Stockholm
Cadierbaren, Stockholm
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Improver Of The Bar Industry
Barkonsult
Emil Åreng
Hampus Thunholm
Isac Melander
Patrik Tapper
Best Restaurant
Astoria, Stockholm
Babette, Stockholm
Bar Agrikultur, Stockholm
Schmaltz, Stockholm
Sturehof, Stockholm
Best Signature Cocktail
Beets By Tjoget, Tjoget
Dagg, Cadierbaren
Kolagräs, Röda Huset
Rye & Apple, Lucy's Flower Shop
Thai Basil, Asian Post Office
Peoples’ Choice
A Bar Called Gemma, Stockholm
Bar Bruno, Göteborg
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
12 Jan 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"