Hotell under markplan tas över av Urban Deli
4 Maj 2021
Hotel With är en del av konceptet på Urban Deli Sveavägen där idén är att erbjuda en unik och levande mötesplats med kombinationen restaurang, bar, deli, matbutik, takbar och hotell.
- Hotel With har drivits på ett fantastiskt bra sätt och har väldigt nöjda gäster. Vi har sedan start samarbetat mycket nära och gästerna har uppfattat hotellet och Urban Deli som ett gemensamt koncept, vilket alltid varit avsikten. Nu är vi väldigt glada över att ta över driften av hotellet och kan utveckla konceptet och erbjudandet ytterligare för våra gäster, säger Dan Jacobson, vd Urban Deli.
Hotel With har 106 tysta och väldesignade rum under markplan. Pulsen finns en trappa upp där man kan jobba, äta och dricka gott.. Gästerna har också möjlighet att hänga på Takpark by Urban Deli som är beläget på taket på Sveavägen 44 och njuta av milsvid utsikt över Stockholm.
Hotel Withs befintliga ledning och personal följer med till Urban Deli för att säkerställa att verksamheten fortsatt levererar samma höga kvalitet vad gäller service och erbjudande.
- Vi ser fram emot att fortsätta vårt långsiktiga förhållande med Urban Deli, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter. De har en stor del i att Sveavägen 44 är en så omtyckt och viktig mötesplats i vår stad och tillsammans vidareutvecklar vi adressen. En adress med välkomnande vardagsrum för fler, såväl längst ner som högst upp i huset.
Om Hotel With Urban DeliHotel With Urban Deli öppnade 2015 och är ett modernt hotell beläget under marknivå med 106 rum. www.hotelwith.se
4 Maj 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"