Internoga ställs in
18 Mar 2020
– Det är beklagligt men vi har beslutat att ställa i den helt, förklarar Bernd Aufderheide, VD och koncernchef, Hamburg Messe und Congress.
Internoga planerades ursprungligen från 13 till 17 mars 2020, men har sedan skjutits upp till 20 till 24 juni i år. Men nu har mässarangörerna beslutat att inte arrangera den under 2020.
Internoga marknadsförs som Europas ledande mässa för foodservice och hospitality market, det vill säga mat- och gästservice.
–Med tanke på den ökande spridningen av det nya coronavirus SARS-CoV-2 och omöjligt att göra några rimliga förutsägelser angående den framtida utvecklingen, har våra utställare, våra besökare och vi själva inte längre en pålitlig grund för att planera detta evenemang, säger Bernd Aufderheide.
Att avbryta denna mässa helt och hållet menar de är för att ge alla utställare en solid grund för vidare planering.
–Vår främsta oro är hälsa hos alla inblandade parter. Vi kan inte garantera att det skulle kunna gå att arrangera i juni heller, säger Aufderheide.
Hamburg Messe und Congress är nu på väg att starta förberedelser för Internoga 2021 iställlet, som kommer att äga rum 12 till 16 mars 2021.
www.internorga.com/sv.
Av: Annika Rådlund Källa: Hamburg Messe och Congress
18 Mar 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"