McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
30 Apr 2024
McCain Foodservice Solutions, som leverantör högkvalitativa livsmedelsprodukter för restauranger och storkök, har meddelat att de nu lanserar sin senaste innovation - SureCrisp Max.
McCain SureCrisp Max är de nya pommes fritesen som omdefinierar matupplevelsen vid leverans och take-out. Nu kan en ny generation av krispiga tillbehör med en förhöjd multisensorisk upplevelse erbjudas till kunder. SureCrisp Max, med sin distinkta synliga coating och unika försaltade smak ska erbjuda en ny och förbättrad matupplevelse. Den ska säkerhetsställa smak, konsistens och kvalité vid leverans och takeaway (upp till 30 minuter i en stängd leveranspåse).
–På McCain Foodservice är vi fast beslutna att förse restauranger och storkök med innovativa lösningar som uppfyller kundernas skiftande krav, säger på McCain Foodservice. "SureCrisp Max är ett uttryck för vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan, säger Mats Thunblad som är sales manager, Food service Nordics.
Han menar att enligt enligt Lumina Intelligence Meny- och mattrenderrapport från 2022 så visade den att 62% av konsumenterna är mer upplevelseinriktade när de äter middag .
–Detta gör att det är extremt viktigt för restauranger att kunna leverera minnesvärd, sensorisk upplevelse.
Beskrivning av Surecrisp Max
Den tjockare och synliga coatingen av SureCrisp Max-pommes frites säkerställer att de förblir krispiga i upp till 30 minuter i en förseglad leveranspåse. Detta gör att de passar som tillbehör för leverans eller avhämtning, men även på plats i restaurangen. Den tjockare och synliga coatingen gör både att de blir crispiga och får ett distinkt utseende.
Här kan du läsa mer om produkten.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: McCain
30 Apr 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"