Nya smaker på Lakrids by Bülows påskkollektion
27 Mar 2021
I påskkollektionen finns lakritspåskägget "Egg" som en blanka canvas, vilket ska bjuda in till konstnärfri lek där bara fantasin sätter gränser. Egg finns i två påskvarianter; den klassiska Crispy Caramel och nyheten Twisted Banana. Crispy Caramel består av söt lakrits insvept ikaramelliserad dulchechoklad pudrad med lakritspulver och havssalt. Nyheten Twisted Banana,som var en stor hit bland testpanelen Licorice Lover’s Lab när den testades 2020, har en blandning mellan sött och salt. Den har smaker av salt lakrits, söt banan, lakritspulver och vit choklad.
– Med årets påskkollektion Easter vill vi inspirera och uppmuntra till kreativitet hos vårakonsumenter. Påsken förknippas med pyssel för många. Det målas på ägg och det pyntas medpåskris i husets alla hörn. Under omständigheterna har inte alla möjlighet att vara tillsammans förårets påskpynt. Vi vill därför uppmuntra till digitalt påskpyssel , säger Johan Bülow, kreativ chef och grundare av Lakrids by Bülow.
Påskägget, precis som Lakrids by Bülows andra förpackningar, är tillverkat av 100% återvunnen och återvinningsbar plast. När all lakrits är uppäten kan påskägget leva vidare som en kreativ prydnad.
Ägget finns i olika varianter och storlekar; Twisted Banana Egg och Crispy Caramel Egg samt Small Twisten Banana, Small Crispy Caramel och Regular Twisted Banana och Regular Crispy Caramel.
Lakrids by Bülow
Det danska gourmetgodiset finns idag hos fler än 1 900 återförsäljare i 25 länder och har också försäljning online. De har använt burkar i 100% återvunnen plast sedan 2019.
www.lakridsbybulow.com
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Lakrids by Bülow
27 Mar 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"