Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg lanserar ett nytt koncept i sommar

 
Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg lanserar ett nytt koncept i sommarRadisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg satsar på All Inclusive i sommar. Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg lanserar ett helt nytt koncept denna sommar med fokus på familjer från närområdet. Westcation All Inclusive kallas sommarens stora satsning och som namnet antyder ingår allt.

 –Vi har liksom många av våra kollegor i branschen en majoritet av barnfamiljer under sommarmånaderna. Dessa tar vi väl hand om, men vill skruva det lite extra i år med tanke på att utlandsresor inte kommer bli aktuellt för de allra flesta, säger Jessica Rivle General Manager. '
Hon berättar att de även öppnar upp för möjligheten att ta med sig hund till de stora familjerummen.

 –Hos oss skall det kännas som man är på en semester-resort med Kids Club, underhållning, all inclusive, spa, yoga och utflyktsprogram samtidigt som man enkelt kan ta del av sommarstaden Göteborg och salta bad. 

I tredagarspaketen ingår utöver all mat och dryck, fri tillgång till Kids Club. Där ska barnen barnen aktiveras ett par gånger om dagen medan föräldrarna testar spa:et eller yoga. På kvällarna blir det familjeunderhållning

- Det finns en bred erfarenhet bland vår personal. Många har arbetat som reseledare, musiker och showartister. De kommer tillsammans med proffsmusiker att ta fram sina talanger i sommar, säger Jessica Rivle.

Hotellet som stod helt nyrenoverat 2019, har stora publika ytor. 
 –37 000 virtuella kvadratmeter brukar man räkna och det är här som familjer kommer att underhållas på ett säkert sätt. 

Hotellet erbjuder även fri avbokning.
 
-En av våra högsta prioriteringar är att hela tiden utveckla arbetet kring våra gästers och medarbetares hälsa och säkerhet. I dagarna lanserades Radisson Hotel Safety protocol i samarbete med SGS, ett program för att ta detta till ytterligare en nivå. Vad vi jobbar med rent konkret är bland annat att hålla avstånd mellan gäster, såväl vid incheckning som under måltider. Städrutinerna är kraftigt utökade och för närvarande serveras inga bufféer. Personalen tränas kontinuerligt och vi kommer heller inte fylla hotellet till max. Vårt utflyktsprogram kommer anpassas efter aktuella rekommendationer. Man skall känna sig trygg hos oss, avslutar Jessica Rivle.



Av: Annika Rådlund Källa och foto: Radisson