Rational Scandinavia blev utsedd till Bästa Monter Gastro Nord 2022
Peter Parnestig och Joachim Örnberg i Rational Scandinavias monter.
Rational Scandinavias VD Ulf Eklund tog emot blommor och diplom från tidningen Hotell & Restaurangs chefredaktör Annika Rådlund.
På ena sidan montern var det full aktivitet med kockarna som visade upp vad man kan göra med produkterna.
Det var lätt för besökarna att titta på alla produkter.
Det var tydligt skyltat från alla sidor av montern och det fanns ytor för samtal.
7 Apr 2022
Gastro Nord ägde rum 5-7 april och på mässans sista dag delades priset ut. I år var det Rational Scandinavia som hade den bästa montern av utställarna.
Monterytan är väl nyttjad och den är uppdelad i sektioner med aktivitet, produkter, sälj och samtal. Tydlig avsändare från alla håll. En monter för alla sinnen med doft, visuellt tydlig och man bjuds in i kökssnacket".
Det vinnande företaget fick ta emot priset på mässans sista dag, torsdag 7 april klockan 11:00. De uppvaktades i montern av juryn och fick motta ett diplom, blommor och de får även ett reportage i nästa nummer av tidningen Hotell & Restaurang.
Vinnare Bästa Monter Gastro Nord 2022: Rational Scandinavia
Tidigare vinnare:
2018 Magnihill
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Foto: Annika Rådlund och Lena Engman
7 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"