Rational Scandinavia blev utsedd till Bästa Monter Gastro Nord 2022
Peter Parnestig och Joachim Örnberg i Rational Scandinavias monter.
Rational Scandinavias VD Ulf Eklund tog emot blommor och diplom från tidningen Hotell & Restaurangs chefredaktör Annika Rådlund.
På ena sidan montern var det full aktivitet med kockarna som visade upp vad man kan göra med produkterna.
Det var lätt för besökarna att titta på alla produkter.
Det var tydligt skyltat från alla sidor av montern och det fanns ytor för samtal.
7 Apr 2022
Gastro Nord ägde rum 5-7 april och på mässans sista dag delades priset ut. I år var det Rational Scandinavia som hade den bästa montern av utställarna.
Monterytan är väl nyttjad och den är uppdelad i sektioner med aktivitet, produkter, sälj och samtal. Tydlig avsändare från alla håll. En monter för alla sinnen med doft, visuellt tydlig och man bjuds in i kökssnacket".
Det vinnande företaget fick ta emot priset på mässans sista dag, torsdag 7 april klockan 11:00. De uppvaktades i montern av juryn och fick motta ett diplom, blommor och de får även ett reportage i nästa nummer av tidningen Hotell & Restaurang.
Vinnare Bästa Monter Gastro Nord 2022: Rational Scandinavia
Tidigare vinnare:
2018 Magnihill
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Foto: Annika Rådlund och Lena Engman
7 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"