Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Recept: Banofee med knäckebrödskross och Peanut Butter Cups

 
Recept: Banofee med knäckebrödskross och Peanut Butter CupsBanofee med knäckebrödskross och Peanut Butter Cups  I samband med att Wasa hade en tillfällig helgrestaurang på toppen av Hammarbybacken så lanserade de även två recept där det finns med bitar av knäckebröd.
 

BANOFFEE MED KNÄCKEBRÖDSKROSS

4 portioner

Ingredienser:
4 st knäckebröd Wasa Falu Rågrut Chia & Havssalt
3 dl lättvispad grädde
2 st bananer
3 msk Dulce de leche

Gör så här:

1. Börja med att vispa upp grädde. 
2. Börja sedan montera i små syltburkar med krossat knäckebröd, banan, grädde, dulce de leche.
3. Servera.



Peanut Butter Cups

4 portioner

Botten:
5 st knäckebröd Wasa Falu Rågrut Chia & Havssalt 1 msk kokosolja till botten.
1 msk kakao
Lite havssalt

Mitten:
4 msk jordnötssmör

Toppen:
150 g smält mörk choklad 1 msk kokosolja

Gör så här:
1. Börja med att mixa botten till en jämn smet.
2. Tryck ut i silikonformar. Toppa med jordnötssmör. 
3. Ställ i frysen 1 timme.
4. Smält sedan choklad och häll i formarna.
5. Ställ i frysen ytterligare 1 timme innan servering.





Av: Annika Rådlund Källa och foto: Wasa

Taggar

Baka Recept