Recept: Snabb vegetarisk pizzarulle med nyheten The Super Crust
9 Jun 2024
For Real! Food tog den amerikanska trenden ‘brödfri pizzabotten’ till Norden och förra året utsågs deras pizzor till “Årets Bästa Snabbmat” av tidningen MåBra, utifrån smak, hälsa och hållbarhet.
–Den representerar en hållbar trend som kan ätas av alla - glutenkänsliga, diabetiker, näringsjägare, träningsentusiaster och de som söker enkelhet i det goda. Vår ambition med The Super Crust är att göra det möjligt för fler att njuta av pizzan nu när den är helt allergenfri. Våra produkter är alltid gjorda med stor omsorg på naturliga råvaror”, berättar Daniel Nowak, VD och grundare av For Real! Food.
I sortimentet finns 6 olika pizzor bakade på två olika bottnar, en på 50 % vitkål, bondböna, bovete och kokos samt en på 90 % kyckling från Bjärefågel, ost och ägg. Båda är rika på fibrer och protein samt mineraler och vitaminer. Mozzarella/pesto på kycklingbotten erbjuder ett smakfullt med ett näringsmässigt bra alternativ med endast 496 kcal, 5,2 g kolhydrater och hela 46,8 g protein (jämfört med en genomsnittlig fryspizza med samma toppings som innehåller 850 kcal, 93g kolhydrater och 30g protein). Pizzabottnarna är rika på bland annat vitamin C, vitamin D, vitamin B12, zink och koppar.
Recept på en snabb vegetarisk pizzarulle
1 Mozzarella pesto For Real! Foods
en liten bit vit- och rödkål
srirachamajonnäs
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader. Grädda pizzan i 6-7 minuter.
Riv vit- och rödkål under tiden och lägg den på pizzan.
Avsluta med lite srirachamajo ( går att göra enkelt genom att röra ihop lite srirachasås med valfri majonnäs)
Rulla ihop pizzan som en kebab/tunnbrödsrulle.
9 Jun 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: