Recept: Zeinas vegetariska One-pot-taco-pasta
19 Mar 2021
Den här rätten har ett klimatavtryck på 0,6 kg CO2e/portion.
Ingredienser:
4 portioner
300 g Quorn Färs
Gör så här:
1. Hacka löken i tärningar och stek i olja. Vänd i färsen och bryn under omrörning. Tillsätttacokrydda, stek lite till och vänd sedan i krossad tomat, tomatpuré och vatten. Krydda med saltoch peppar.
Receptet är framtaget av Zeina Mourtada till Louise Edlund Winbladh @hejhejvardag, som vill äta mervegetariskt för planeten och som även ska få maten att funka för en familj med både vuxna och barn.
19 Mar 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"