Rösta på vem som har Gastronords bästa monter
8 Apr 2024
Du som är besökare eller utställare får rösta på sin favorit och de tre montrar som fått flest röster går sedan till final. En jury som består av representanter från Tidningen Hotell & Restaurang tillsammans med Stockholmsmässan utser sedan vilken av de tre finalisterna som blir den slutliga vinnaren.
Kriterierna som juryn tittar på är; tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion. Alla är välkomna att rösta! Vinnaren presenteras på mässans sista dag, torsdag 11 april klockan 11.00. Segraren vinner, förutom äran, diplom, blommor och ett reportage i nästa nummer av Tidningen Hotell & Restaurang.
De som röstar har också chansen att vinna fina priser. Röstningen sker i Tidningen Hotell och Restaurangs monter C:07:35under mässans två första dagar 9-10:e april 2024. Priset delas ut den 11 mars på mässan.
Tidigare vinnare:
2022 Rational Scandinavia
Du som röstar kan vinna:
Boken Himlen är en plats på jorden utgiven av bokförlaget Forum
Produkter från Apolivas nya SPA-serie Linnaea i förpackningar av återvunnen plast
Kokboken Vegokäk från Semic Förlag
Inredning- och köksprodukter från Søstrene Grene (fler än vad som är på bilden)
Text och foto: Annika Rådlund
8 Apr 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen