Tre nya restauranger på Arlanda
24 Nov 2023
Nyetableringarna fortsätter på Arlanda. Nu när första delen av Marknadsplatsen är invigd så slår allt fler enheter upp portarna på flygplatsen. I Terminal 5 har 60° Bar & Brewery öppnat. Där kan resenärerna ta en kall öl och njuta av klassisk pubmat i väntan på flyget. I Terminal 5 är även RC Café & Pâtisserie ett välkommet tillskott där resenären kan köpa bakverk, smörgåsar och annat. Både RC Café och Pâtisserie och 60° Bar & Brewery ligger efter säkerhetskontrollen.
Före säkerhetskontrollen, i SkyCity, heter det senaste tillskottet Barino Italian Cuisine. Här bjuds resenärerna att ta del av den italienska matkulturen och kanske en god espresso.
- Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25. I oktober har tre nya enheter med fokus på mat och dryck öppnat. De representerar den sortimentsmix och det breda produktutbud som flygplatsen eftersträvar. 60° Bar & Brewery erbjuder en mat- och dryckesmeny där kärnan är mat som kan ätas med en hand när man är på väg, det lokala företaget RC Café & Pâtisserie som sätter hantverket i fokus är ett mycket uppskattat bageri på flygplatsen sedan tidigare och så Barino som erbjuder ett lyxigt vardagsrum i SkyCity med en meny som passar hela dagen, säger Marie Ullmark, Affärsområdeschef för RFB & Pricing.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Swedavia
24 Nov 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"