Varmluftsbakad Dagens Rätt Fisk – mindre fett, mer krisp

17.atria

Dagens Rätt Fisk Varmluftsbakad innehåller åtta olika produkter i olika storlekar, former och av olika arter. Sortimentet som har tagits fram ska spegla vilka fiskar som är mest populära bland landets matgäster. Därför har Atria Foodservice valt att arbeta med torsk, sej och alaska pollock. I produktionen sprayas en mindre mängd solrosolja på paneringen, så att alltid ny, fräsch olja används till varje fisk. Det ger cirka 70 procent mindre fett jämfört med de förfriterade produkterna på marknaden.

Med hjälp av en helt ny teknik varmluftsbakas fisken under hög värme istället för att friteras. Alla produkter i sortimentet Varmluftsbakad helt utan E-nummer.
Det är ett enkelt sätt att servera fisk i skolrestaurangen, det är en lättarbetad produkt på lunchserveringar med många matgäster och den är utmärkt till casual dining – klassikern fish & chips.
www.atriafoodservice.se

Läs också