Restaurang
-
ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
”Bygget har pågått sedan början av 2023"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kraftig konkursökning under första kvartalet i år
Pressat läge inom restaurang, bygg och transport
-
Minskad lojalitet hos Sveriges lokalhyresgäster
AktivBo har analyserat vad Sveriges lokalhyresgäster tycker om fastighetsbolagens service och förvaltning.
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Finalisterna till Svenska Franchisegalan 2024 är utsedda
"Det är roligt att se att så många olika branscher är representerade bland finalisterna"
-
Restaurang Hantverket utökar rejält
Restaurang Hantverket storsatsar och utökar sin verksamhet genom att förvärva fler lokaler
-
MKAB Storkök lanserar nya spisserier från Mareno
"Vi är naturligtvis mycket glada över att nu få introducera M1-serien till den svenska restaurangbranschen",
-
Nordic Kitchen & Bar öppnar på Arlanda
"Vi är mycket förväntansfulla och ser fram att möta alla resenärer i vår nya restaurang Nordic Kitchen & Bar på Marknadsplatsen i Terminal 5"
-
Urban Deli öppnar nya koncept i Hagastaden
"Urban Deli-besökare kommer absolut känna igen sig i Forskaren"
-
BWH Hotels expanderar i Lund
”Responsen vi fått sedan övergången har varit enbart positiv vilket stärker vår tro på att vi är på rätt väg”
-
Nu öppnar Villa Skärtofta i Saltsjöbaden
"Vår Gård har under sina 100 år vuxit sig till en destination människor söker sig till för att uppleva natur, konst, mat och dryck"
-
Origo – kontor utöver det vanliga med bistro, bio och takbar har öppnat
"Att jobba på distans är här för att stanna, men om man ska få medarbetarna att samlas någon dag så behövs det mer än för 10-15 år sedan"
-
3 500 ska anställas i nöjesparkerna i år
I år finns även ett extra stort behov av medarbetare till parkernas alla restauranger och matkiosker.
-
Byggföretag och restauranger löper högst risk att drabbas av konkurser under 2024
Dessa branscher kommer drabbas hårdast under 2024:
-
Storsatsar på nya restauranger
– Det går bra för oss och vi vill växa.
-
Quinyx lanserar nytt chattverktyg för personal
Quinyx Messenger är utformat speciellt för servicepersonal
-
Smidigare hantering med digitaliserade garderobsbiljetter
“Datan som vi erbjuder våra kunder är något som inte tidigare har funnits för restauranger och nattklubbar"
-
Wisby Hotel Group förvärvar Joda Bar & Kök
"Det känns det väldigt bra att lämna över stafettpinnen efter våra 17 år"
-
Topp 10 - de mest lästa artiklarna under 2023
Blodpudding i topp i år igen!
-
Afternoon tea högt upp i DN-skrapan
Här når tedrickandet nya höjder
-
Europeiska städer som lockar mest i vinter
"Unga prioriterar ett större utbud av kultur, nöjen och nattliv när de reser"
-
Boksläpp: Historien om Agnar Meurling - kändiskrögare i Stockholm och Åre
Lars-Åke Svensson har kartlagt Agnar Meurlings liv
-
Café Klotet öppnar intill restaurang Gondolen
"Vår vision är att skapa en restaurang präglad av såväl lekfullhet som trygghet, med en enklare meny, vilket skapar en intressant kontrast och kompletterar Gondolens klassiska elegans”
-
Nordic Seafood Summit arrangeras i Göteborg
Under Nordic Seafood Summit 2024 kommer det nyinstiftade Sjömatspriset att delas ut för första gången.
-
En fjärdeplats för Sverige i Pâté-Croûte i Lyon
"Den svenska uttagningen och perioden fram till VM har gett mig en enorm erfarenhet”
-
Sodexo förvärvar restauranggruppen K-märkt
"Vi driver förändring genom hur vi köper och lagar mat"
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet
-
Tre nya restauranger på Arlanda
"Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25"
-
Bygger pop up - restaurang i ett gigantiskt knäckebrödspaket
"Alla rätter och råvaror produceras på ett så hållbart sätt som möjligt, där hälsa speglas i platsen för restaurangen och vägen dit"