Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

A Chau Lien utsett till årets leverantör

 
A Chau Lien utsett till årets leverantörUtmärkelsen Årets leverantör tilldelades A Chau Lien. I samband med Axfoods leverantörsträff 2024 tilldelades A Chau Lien utmärkelsen årets leverantör. Årets leverantörsträff gick av stapeln på Annexet utanför Stockholm och samlade cirka 650 deltagare. Under en eftermiddag fick deltagarna ta del av de satsningar och fokusområden som är aktuella inom Axfoodkoncernen.

Utmärkelsen Årets leverantör tilldelades A Chau Lien, med varor från det asiatiska köket, med motiveringen:

–Med stort engagemang och god pricksäkerhet anpassar leverantören både sortiment och förpackningslösningar väl för såväl storkök som till de mindre butikerna och våra olika koncept. De är väl införstådda i Axfoods hållbarhetsmål där de kontrollerar hela produktionskedjan med stor beslutsamhet. Deras engagemang och initiativförmåga kring vad som passar bäst har bidragit till en positiv lönsamhet i kategorin.

– Årets leverantör är ett sätt för oss inom hela Axfoodkoncernen att uppmärksamma och inspirera till förtroendefulla samarbeten som gör skillnad och bidrar till gemensam framgång. A Chau Lien är en mindre och offensiv leverantör som hittar relevanta produkter i alla prisnivåer och för alla våra koncept. Genom att förstå våra kundgrupper har de med stort engagemang bidragit till det prisvärda, bra och hållbara sortiment som vi vill kunna erbjuda konsumenten, säger Peter Holm, vice vd på Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab.

– Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen! Det här priset är till mina föräldrar, det är tack vare deras fantastiska driv och engagemang som vi har kunnat bygga en så stark utveckling tillsammans med kedjorna inom Axfood, säger Marco Lien, vd A Chau Lien.

Även Klädesholmen och Upfield var nominerade till utmärkelsen, bland annat för sina respektive hållbarhetssatsningar.




Taggar

Mat Nyheter