MKAB Storkök har lanserat köksmaskinen FRXSH, den är framtagen för storkök som vill arbeta med kreativitet, precision och högsta kvalitet.
Med sin förmåga att bearbeta både varma och kalla baser gör FRXSH det enkelt att skapa sorbet, glassdesserter, luftiga mousser, fina färser och mycket mer med perfekt textur. Maskinen frigör tid, men framför allt öppnar den för nya möjligheter inom dessert, förrätt och servering.
– FRXSH är utvecklad för kök där det ställs höga krav på smak, resultat och driftsäkerhet. Den är ett utomordentligt verktyg som gör det enklare att jobba kreativt utan att göra avkall på resultat eller hygien. Vi ser hur den kommer att användas till allt från glass och sorbet till luftiga, emulsionsbaserade rätter, säger Anders Lundin, VD på MKAB Storkök.
Vi ser hur den kommer att användas till allt från glass och sorbet till luftiga, emulsionsbaserade rätter
FRXSH är utvecklad och tillverkad i Schweiz, vilket garanterar hög kvalitet och teknisk pålitlighet. MKAB Storkök lagerför både maskinen och tillbehören i Sverige kan svenska kunder räkna med snabba leveranser och tillgång till support när det behövs.
– I Europa har den snabbt blivit en favorit hos restauranger, glasscaféer och barer.
Oavsett om du arbetar med varma eller kalla baser ska FRXSH göra att det är enkelt att uppnå en luftig och jämn textur med precision.
Mer information om FRXSH hittar du här:
MKAB lanserar nya spisserier
MKAB lanserar energisparande induktionsapparater