Electrolux har tillsammans med World’s 50 Best Restaurants Academy tagit pulsen på de senaste trenderna i den kulinariska världen. René Redzepi, vars restaurang Noma för andra året i rad blivit utnämnd till världens bästa restaurang, konstaterar att grönsaker är den ingrediens som växer mest på menyerna för tillfället. Kött har länge varit i fokus, men den trenden håller nu på att brytas.
– Jag tror att vi är på väg in i en period när människor kommer äta mycket mer grönsaker, återupptäcka alla växter och inse att de inte behöver animaliskt protein för att känna sig mätta och belåtna. säger René Redzepi.
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken