Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
8 Apr 2024
Det senaste tillskottet bland Stockholms innerstadsrestauranger är restaurang Parken på Östermalm i Stockholm. Bakom uppstickaren står inga mindre än Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021, som nu krokat arm med TV-profilen Penny Parnevik.
– Vi är så glada att äntligen få välkomna alla till oss på Parken, som vi hoppas kan komma att bli en samlingsplats – mitt i hjärtat av stan. En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut. Bara att få sitta och äta gott bredvid mina barns favoritlekplats känns helt underbart, säger Penny Parnevik, delägare av nya Restaurang Parken.
Restaurang Parken är Pennys första satsning inom mat- och dryck, trots ett sedan länge stort intresse som hon delar med maken Douglas Murray. Tillsammans med nya affärspartnern Christin Kashou, som sedan sin vinst i Sveriges Mästerkock har både erfarenheter från restaurangköket och en sommelierutbildning, tar de nu tillsammans ett spännande steg ut i branschen som krögare.
– Att vinna Sveriges mästerkock var en dröm som blev verklighet. Nu är jag redo att ta min passion för mat och dryck till nästa nivå genom att öppna min första restaurang, säger Christin Kashou.
RESTAURANG PARKEN
Adress: Birger Jarlsgatan 76
Öppningsdatum: 9 april
8 Apr 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen