Sara Begner som är författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok, har nu även gett ut Vår kokbok student hos Norstedts förlag. Där delar hon med sig av billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen.
Innehåller 200 recept och handfasta råd
I boken delar hon inte bara med sig av sina recept utan lär även studenter hur de kan spara pengar när de handlar mat, hur man kan tavara på rester samt hur man förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna.
I kokboken finns 200 recept och handfasta råd på hur man kan göra för att lägga så lite pengar som möjligt och samtidigt få näringsrik, vällagad, god och inspirerande mat. Vår kokbok student är en uppslagsbok i köket för middag, lunch, vill äta något gott på kvällen eller göra mättande snacks till tentorna. Här finns de självklara klassikerna men också helt nya rätter med tydliga smaker till en bra budgetpeng. Rejäl mat som man blir mätt av.
Källa och foto: Norstedts