Estrella lanserar Västkustchips Mild & krämig lök
28 Mar 2014
Potatisen till Västkustchips kommer från tio olika gårdar på Västkusten. Odlarna måste vara anslutna till Svenskt Sigill och är IP-certifierade. Potatisen sätts från mars till maj och skördas sedan mellan juni och oktober, beroende på hur vädret har varit under säsongen. Potatisen skivas sedan tunt med skalet på och friteras i små omgångar i grytor. Friteringen pågår under längre tid och på lägre temperatur än vanliga chips vilket resulterar i smakrika och knapriga chips.
Tips från Estrella: Servera Västkustchips Mild & krämig lök med crème fraiche och löjrom för ett lite matigare och lyxigare snacks. Perfekt innan middagen eller som ett drinktilltugg.
Västkustchips Mild & krämig lök finns tillgänglig från vecka 15. En påse innehåller 180 gram. Sedan tidigare finns Västkustchips i smakerna Havssalt samt Gräddfil & Lök. Smaken Havssalt finns i två varianter, en slät och en räfflad.
28 Mar 2014
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Sista dagen att rösta på Sveriges snyggaste kontor
Se de nominerade kontoren här:
-
Stockholms skärgård utsedd till ett av världens 25 bästa resmål
Detta lyfts fram i motiveringen:
-
Nya tjänster som ska underlätta parkering vid hotell och kontor
"De passar fastighetsägare eller andra företag som vill kunna erbjuda sina gäster, anställda eller kunder en parkeringsplats i anslutning till deras besök"
-
BWH Hotels nominerade till Sveriges snyggaste kontor 2024
"Vår ambition har alltid varit att kontoret ska kännas personligt och välkomnande – precis som våra hotell, där varje detalj bidrar till att skapa en miljö där både medarbetare och besökare trivs"
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Var femte anställd känner sig ensam på jobbet
Nära 20 procent av alla anställda i Sverige upplever känslor av ensamhet eller isolering på arbetsplatsen.
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"