Nyheter
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"
-
Rösta på vem som har Gastronords bästa monter
Du som röstar kan vinna fina priser!
-
Årets tävlingar på Gastronord
6 stora tävlingar arrangeras på Gastronord på Stockholmsmässan
-
Europas första Fairfield by Marriott har öppnat
Hotellkedjan Marriott öppnar nytt hotell i Köpenhamn
-
Boulebar Haga satsar på olika klubbkoncept under sommaren
"Jag har också snackat i hop mig med några blås-musiker som kommer och gästar under utvalda kvällar"
-
Guld till Sverige i Nordic Chef
"Vi har lagt otroligt mycket tid på att få till rätt balans i rätterna och sätta vår prägel på det vi serverade, och detbetyder mycket att få den här bekräftelsen"
-
Ansökningsrekord till yrkesutbildningen Hotell- och turismprogrammet
Efter utbildningen är eleverna garanterade sex månaders provanställning på ett av hotellen inom Strawberry.
-
Kraftig konkursökning under första kvartalet i år
Pressat läge inom restaurang, bygg och transport
-
Magnus Widell blir ny vd på Boulebar
"Med en sådan passion som grund och ett starkt intresse för affären är jag övertygad om att vi kommer att nå våra mål"
-
Krögare utsedd till Årets Landsbyggare 2023
"Det är en bekräftelse på att min attityd i förhållande till vårt landskap och dess förutsättningar uppskattas av andra, inte bara våra gäster"
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Finalisterna till Svenska Franchisegalan 2024 är utsedda
"Det är roligt att se att så många olika branscher är representerade bland finalisterna"
-
Ett hotell och en vingård i final i Träpriset
Här är alla finalbidrag i arkitekturtävlingen Träpriset;
-
Anmälan till Lily Bollinger Award 2024 har öppnat
Tina Johansson tar över som tävlingsledare
-
Tre svenska bransch-kvinnor leder Champagne Bureau Nordics
"Via Champagne Bureau Nordic kommer man kunna hålla sig à jour med de tallra senaste från regionen"
-
Jacy'z Hotel & Resort utsett till Sveriges bästa affärshotell
"Extra roligt är att det att vinna just detta pris eftersom vinnarna utses både av en jury och våra gäster som besökt vår destination"
-
Årets Rätt 2024 är framtagen av Desirée Jaks
"Att äta mat efter säsong kan vara ett sätt att tänka klimatsmart. Dessutom blir det ofta billigare och smakar mer"
-
Lindos Blu Luxury Hotel & Suites är världens bästa TUI-hotell
"De hotell vi erbjuder spelar en avgörande roll i skapandet av minnesvärda semestrar för våra kunder"
-
Ecoviva lanserar matkasse som certifierats av WWF
"Alla måltider är jättegoda med recept framtagna i vårt eget kök"
-
Fem stora hotelltrender 2024
Fem tydliga hotelltrender i Sverige 2024 enligt branschorganisationen
-
Restaurang Hantverket utökar rejält
Restaurang Hantverket storsatsar och utökar sin verksamhet genom att förvärva fler lokaler
-
Rekordomsättning för Convinikoncernen 2023
"Trots lågkonjunktur, urholkad köpkraft och effekterna av pandemin har vi lyckats nå vårt strategiska mål som sattes för sex år sen med en i stort sett tredubblad omsättning"
-
Nordic Kitchen & Bar öppnar på Arlanda
"Vi är mycket förväntansfulla och ser fram att möta alla resenärer i vår nya restaurang Nordic Kitchen & Bar på Marknadsplatsen i Terminal 5"
-
PBX och ICHA lanserar kombucha gjord på kaffesump
"Den nya återbryggda kombuchan är ytterligare ett sätt för oss att testa oss fram för att skapa cirkulära flöden"
-
Urban Deli öppnar nya koncept i Hagastaden
"Urban Deli-besökare kommer absolut känna igen sig i Forskaren"
-
Felix lanserar hybridköttbulle med ärta och nötfärs
"Vi har fört samman vår expertis inom både vegetariska produkter och färsprodukter för att skapa något helt unikt"