Produktnyheter
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Max lanserar Christmas Wonder Swirl
"Det är kul att jobba med säsongsanpassade smaker"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
KRAV lanserar produktpriset “Go Organic Award”
Vinnaren kommer att presenteras den 10 oktober på Nordic Organic Food Fair i Stockholm
-
Martin & Servera lanserar egen 50/50-färs
"Den här nya 50/50 färsen gör det enkelt att kraftigt minska måltidens klimatavtryck"
-
Komprimerade pappershanddukar ger dubbel påfyllning
"Vi är stolta över att introducera högkvalitativa pappershanddukar som gynnar både våra kunder och miljön"
-
Max lanserar två nya Lyxshakes med unika smaker
"Vi har tidigare jobbat med ganska traditionella smaker i våra Lyxshakes men den här sommaren ville vi utmana det och hitta något som kändes mer oväntat och spännande"
-
Lisa Wallén delar med sig av sina favoritrecept i ny kokkbok
Kokboken Cool Cats’ Hot Dogs tar korv med bröd till nästa nivå.
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kitchen Aid lanserar sladdlös serie
Kitchen Aid Go består av 6 köksredskap
-
Dalmore lanserar Luminary No.2 2024 i Limited Edition
Luminary 2 är gjord i ett exklusivt samarbete mellan The Dalmore och designinstitutet V&A Dundee
-
Årets påsknyheter från Lakrids by Bülow
Efter önskemål är även dessa två favoriter tillbaka:
-
Lanserar energibesparande induktionsapparater
"Ger möjlighet till en exakt temperatur ända ner till 1°C"
-
MKAB Storkök lanserar nya spisserier från Mareno
"Vi är naturligtvis mycket glada över att nu få introducera M1-serien till den svenska restaurangbranschen",
-
Peas of Heaven och kocken Marcus Samuelsson har tagit fram nya veganska burgare
"Vi har utvecklat över fyrtio olika versioner av burgaren för att slutligen nå den ultimata smaken och texturen"
-
Måns Zelmerlöw lanserar monastrell på BIB
"Hola MZ Mi Corazón är tillägnat min farsa"
-
GW:s Nyktra Pilsner - ny lansering från Kosta Bryggeri
GW:s Nyktra Pilsner har tagits fram genom ett nära samarbete mellan Leif G.W. Persson, företagsledaren Torsten Jansson och krögaren Pontus Frithiof.
-
De lanserar Semla To-Go
Utformningen är inspirerad av korv med bröd
-
Quinyx lanserar nytt chattverktyg för personal
Quinyx Messenger är utformat speciellt för servicepersonal
-
Max lanserar Frisco BBQ Chipotle
"Nu kan vi äntligen presentera en burgare men den perfekta såsen med en rökighet utan för mycket sötma. Hemligheten är..."
-
Let's Gig - appen för jobbmatchning har flera nya funktioner
"Ger en wow-upplevelse"
-
Max lanserar nya Red Hot Chicken Nuggets
"Det finns något nästan magiskt med chilifrukter"
-
Green Burger - en klassiker i nytt format
Vegetarisk nyhet som varken innehåller ägg, laktos eller soja
-
Ny Fika - kollektion från Erika Tubbin
Allt från arraksbollar till ökensand med hallongrottor
-
Tareq Taylor lanserar ett nytt vin
"Det är en av mina favoritdruvor"
-
Sveriges första köksmaskin - nu i ny färg
"En ny färg som går i linje med vårens heta trendfärg"
-
Kiviks Musteri lanserar Kiviks Sommelier
"Det har varit otroligt viktigt för oss när vi utvecklat drycken att intensiteten av sötman och syran hos maten och drycken ska balansera väl"
-
Lansering av Årets Sill 2023
I år har den smak av...
-
Spendrups Signatur – ny svensk hållbar premiumlager
"Framför allt är vi glada att det är inom ramen för just odlingsprogrammet Klimat & Natur"
-
Starbucks lanserar två kylda kaffedrycker
"De tillverkas med samma toppkvalitet som på caféerna"
-
Måns Zelmerlöws femte vinlansering är ett rosévin
"Det är så nära ett rosé från Côtes de Provence man komma så jag kallar jag den lite skämtsamt Côtes de Barcelone”
-
Nytt specialkaffe från Löfbergs för café och restauranger
"En riktig fullträff som lyfter extra mycket som espresso"
-
Subway inleder samarbete med The Vegetarian Butcher
"Vi är övertygade om att ett växtbaserat val inte ska behöva kompromissa på vare sig smak eller njutning”
-
Subway lanserar Korean Pork
Sydkoreansk nyhet till Subway
-
Bodén & Lindeberg lanserar nyheter inför julbaket
"Ta de traditionella julrätterna till en ny nivå"
-
Lakrids by Bülow lanserar ny vinterkollektion
Julkalender, presentask och burkar med lakrits
-
Karl Fredrik lanserar en Rioja Crianza
"På hösten älskar jag långkok och härliga middagar, vilket har inspirerat oss till att ta fram det"