Frantzén/Lindeberg har blivit Restaurang Frantzén

Björn Frantzén har tagit över restaurangen och ska driva den på egen hand. Foto: Restaurang Frantzén. Björn Frantzén har tagit över restaurangen och ska driva den på egen hand.
Foto: Restaurang Frantzén.

Restaurang Frantzén/Lindeberg har blivit Restaurant Frantzén – vilket har inneburit att Daniel Lindeberg lämnat både företaget och restaurangen. Daniel Lindeberg och Björn Frantzén skiljs som goda vänner, och ser möjligheter även för framtida samarbeten.
– För Restaurant Frantzén är det ”business as usual” och jag ser fram mot ett 2013 med ytterligare utvecklingar. Kvalitet är mitt absoluta fokus och jag kommer göra allt för att skärpa detta ytterligare. Flera nya spännande projekt är dessutom på väg under året.
Jag ser med spänning fram emot att följa vad Daniel gör i framtiden; vad han än gör så är jag övertygad om att det blir en succé. Han är en extremt talangfull kock, och jag stöttar honom i hans val, förklarar Björn Frantzén.

– Det har varit fem alldeles fantastiska år. Men den närmsta tiden vill jag att lägga allt fokus på att hitta ett litet bageri i Nacka med omnejd, ambitionen är att öppna eget någon gång kring årsskiftet. Jag vill nu passa på att innerligt tacka alla som jobbat, varit gäster eller på annat sätt varit engagerade i Frantzén/Lindebergs resa. Vi kommer att träffas igen, och jag önskar er alla lycka till i framtiden, säger Daniel Lindeberg.

Utvecklingen mot nyordningen med Björn Frantzén som ensam chef och krögare har pågått under en längre tid och den första maj 2013 övergick restaurangen till att heta Restaurant Frantzén.
– Vi har haft enormt kul under de år som vi byggt upp restaurangen och våra vägar kommer säkert att mötas igen i framtiden, avslutar Björn Frantzén.

Läs också