Godiva lanserar två chokladnyheter
11 Dec 2018
Godivas mörka chokladkaka med jordgubb och rosépeppar höjer smakupplevelsen till en ny och mer komplex nivå. Chokladen av finaste belgisk kvalitet som finns sedan tidigare i smakerna blodapelsin, salt karamell, mjölkchoklad och mörk choklad.
Nyheterna lanseras lagom till chokladens högtid – jul. I Godivas pralinask “The Belgian Selection” är varje pralin helt unik.
Godiva började som en liten chokladateljé i Bryssel 1926 och har med sina hemliga recept skapat choklad sedan dess. Chokladen från Godiva har tidigare bara gått att köpa från egna butiker i utlandet, den mest kända på Fifth Avenue i New York, men också på flygplatser runt om i världen. Sedan lanseringen i Sverige tidigare i år säljs utvalda produkter även i den svenska dagligvaruhandeln.
Rekommenderade cirkapriser är:
Godiva chokladkaka Jordgubb & rosépeppar (90 g) – 25 kr
Godiva Pralinask “The Belgian Selection” 125 g (10 st praliner) – 69 kr
Godiva Pralinask “The Belgian Selection” 325 g (26 st praliner) – 144 kr
11 Dec 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"