Kock - Souschef - Restaurang Tiki
19 Mar 2024
Restaurangen serverar lunch och a la carte.
Arbetet kommer innebära jobb både dag och kvällstid.
Vi söker dig: Som vill vara en del av ett familjärt team och strävar efter sammanhållning, prestigelöshet och där vi alltid värnar om och respekterar våra medarbetare.
Vi söker dig som är erfaren, trygg, ansvarsfull, stresstålig och positiv person som kan leda och jobba tillsammans med andra. Du är deltid driftansvarig för köket och arbetar med ständiga förbättringar och för att hålla en god och hög kvalité.
Vi vill att du: Har tidigare erfarenhet av yrket.
I arbetet ingår: Menysättning samt tillagning av lunch och rätter från a la carte meny, beställning av matvaror till köket, livsmedelshygien och egenkontroller samt renhållning.
Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi är ansluten till kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"