Servitör/Servitris sökes
14 Mar 2024
Rice är en familjär restaurang belägen på en av Stockholms mest attraktiva och centrala adresser. Här är en mötesplats med en avslappnad och varm känsla där gäster kan avnjuta en unik, utsökt och oförglömlig asiatisk upplevelse. Vår meny med inspiration från olika delar av Asien såsom Kina, Japan, Thailand och Vietnam återspeglar århundraden av matlagning. Så hos oss är det väldigt viktigt att man som anställd har ett genuint intresse av att vilja förstå och lära sig mycket om den asiatiska matkulturen.
Hos oss går det undan, så att kunna hålla ett högt tempo är ett måste.
Älskar du att träffa nya människor och precis som vi blir lyckliga av att få ge gästerna en förstklassig service och en upplevelse som gör de lyckliga? Är du utåtriktad och positiv? Har antingen erfarenhet inom serviceyrken eller har som intresse för att lära sig om yrket.
Känner du att det stämmer in på dig, maila in ditt cv och berätta lite om dig själv.
Hoppas att vi hörs!
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"