Kock till restaurang Sjöbris
13 Mar 2024
Vi erbjuder en unik arbetsplats på älven där du jobbar i ett öppet kök med härliga kollegor där vi jobbar för varandra.
På sommaren är det här det händer, med högt tempo, trevliga menyer med kolgrill och skaldjur i fokus. Under resten av året går vi in i lite mer kvarterskrogs-stämning. Där allt fokus ligger på gästen!
Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av yrket
Vi har restaurangen öppen året runt.
Har du goda erfarenheter inom matlagning?
Är du en person som alltid håller snyggt och rent omkring dig?
Har du lätt att jobba i grupp och även självständigt?
Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV och personliga brev.
Anställning från april till sista september med möjlighet till förlängning.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"