Måndagen den 4 november koras Restauranggalans vinnare på Cirkus i Stockholm. Prisutdelning äger rum i Salongen på Cirkus under sittande trerättersmiddag.
Årets meny signeras av Tommy Myllymäki, Sveriges representant i Bocuse D’Or 2014/2015, silver i Bocuse 2011, vinnare Restauranggalans kategori Journalisternas Kock 2011, vinnare Årets Kock 2007 och känd från TV4 Matresan och Kockarnas kamp.
Galans konferencier är Martina Haag, skådespelare, krönikör och författare.
www.trippus.se
Utmärkelse
Kokboken Solen är Årets kokbok 2025
Årets Konditor
Kristin Hamberg vann finalen av Årets Konditor 2025
"Jag är så otroligt glad att juryn såg och uppskattade min vision"
Produktnyhet
Max har lanserat en helt ny burgare – Unicorn Burger
Bocuse d'Or
Svenska laget är redo för Bocuse d’Or Europe
Minskat Matsvinn
Viking Line har halverat matsvinnet ombord
