Måndagen den 4 november koras Restauranggalans vinnare på Cirkus i Stockholm. Prisutdelning äger rum i Salongen på Cirkus under sittande trerättersmiddag.
Årets meny signeras av Tommy Myllymäki, Sveriges representant i Bocuse D’Or 2014/2015, silver i Bocuse 2011, vinnare Restauranggalans kategori Journalisternas Kock 2011, vinnare Årets Kock 2007 och känd från TV4 Matresan och Kockarnas kamp.
Galans konferencier är Martina Haag, skådespelare, krönikör och författare.
www.trippus.se
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken