BBQ Ranch - ny burgare i fyra tappningar
14 Aug 2019
– På senaste tiden ser vi att intresset för köttliknande produkter har tagit fart, både i Sverige och internationellt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef. Vi började utveckla Delifresh Plant Beef för flera år sedan och när vi nyligen lanserade den fick den ett fint mottagande hos gästerna, som framförallt uppskattar den goda smaken. Det känns fantastiskt bra att utöka våra kampanjburgare till hela fyra varianter, för våra gäster ska lätt kunna göra sina val beroende på vad de gillar och utan konstigheter kunna variera sina val av proteiner.
Max lanserade i slutet av maj Delifresh Plant Beef för att erbjuda flexitarianer, klimatarianer och köttälskare ett välsmakande och mättande proteinalternativ. BBQ Ranch serveras med bacon till köttburgaren och kycklingburgaren och allt nötkött, kyckling och bacon som serveras på MAX kommer från Sverige. BBQ Ranch Halloumi eller Delifresh Plant Beef är lakto-ovo-vegetariska. Övriga ingredienser till BBQ Ranch är ranchdressing som ger en frisk touch till den mer mustiga BBQ-såsen, picklad jalapeño, cheddarost, tomat, rödlök och isbergssallad omslutet av briochebröd.
Mac ’n’ Cheese är en helt ny side order som också gästspelar på menyn. Mac ’n’ Cheese är makaroner och smält ost som friteras och säljs i 4-pack och 6-pack. Dessutom är säsongssmaken för LyxShake också en nyhet, då Max för första gången presenterar Hallon & Vit choklad.
- Jag tror att alla som gillar den amerikanska varianten av stuvade makaroner med mycket smält ost, kommer att älska vår nya side order Mac ’n’ Cheese, säger Max chefskock Jonas Mårtensson. Och som en härlig ”treat” är LyxShaken med sötsyrlig hallonfudge och vit choklad som har en len krämig sötma. Det är smaker som gifter sig fint med glass och grädde eller till vår veganska shake som har kokosmjölk som bas.
Kampanjburgaren och tillbehöret Mac ’n’ Cheese serveras på MAX meny under kampanjperioden den 15 augusti – 16 oktober 2019. LyxShake Hallon & Vit choklad finns på menyn från den 15 augusti fram till mitten av januari 2020.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max
14 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Regeringen går vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkohol
Regeringens förslag innebär att:
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"