Lidl på restaurangturné

Som en uppföljning på den omtalade Dill-kampanjen åker Lidl på en fördomsturné tillsammans med stjärnkocken 

Hösten 2013 lanserade Lidl  popup-restaurangen Dill vid Slussen i Stockholm. Uppmärksamheten var stor men företaget är missnöjd med att det fortfarande   florerar fördomar på sociala medier om Lidls kvalitet. Därför drar de nu ut i Sverige för att låta fler prova deras sortiment.

Fakta om turnén
Dill på turné
Restaurangen byggs upp från tre specialbyggda containrar och kommer att färdas till fem svenska orter. Maten som serveras består av en femrättersmiddag med alla ingredienser från Lidl. Angela har tagit fram en somrig grillmeny och kommer själv att stå i köket.

Angela Hartnett
Angela upptäcktes av Gordon Ramsay som blev hennes mentor i början av karriären. Hon är en av få tvåstjärniga kvinnliga kockar och har idag fyra framgångsrika restauranger i London. Enkla rätter där råvaran står i fokus är typisk för hennes matlagning som influerats av det italienska köket.

Maten lagas på restaurang Dill Maten lagas på restaurang Dill

Restaurang Dill byggs upp Restaurang Dill byggs upp

Angela Hartnett Angela Hartnett

 

Läs också