Den 29–30 januari 2025 blir en historisk milstolpe för FFCR Stockholm när dem för första gången inviger Innovation Awards – en tävling som sätter strålkastarljuset på de mest innovativa produktlanseringarna inom HORECA-branschen.
Med syfte att lyfta fram banbrytande idéer och hylla nytänkande aktörer, erbjuder Innovation Awards en plattform där utställarna kan presentera sina senaste produktnyheter. Allt från revolutionerande köksmaskiner och hållbara lösningar till inspirerande mat- och dryckesprodukter tävlar om juryns och publikens röster.
En stjärnspäckad jury
För att garantera att de allra bästa innovationerna utses har FFCR samlat en expertjury fylld av branschprofiler som alla har en passion för att driva industrin framåt. Årets jury består av följande:
Gustav Johansson – grundare av Jävligt Gott.
Innovation Awards är mer än en tävling – det är en hyllning till framtidens lösningar och ett sätt att inspirera hela branschen att tänka nytt. Tävlingen blir därmed en uppskattad del av FFCR Stockholm.
– Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster. Det är en unik chans att hylla leverantörer som kombinerar kreativitet med användarvänlighet och som bidrar till att forma framtiden för HORECA-branschen. Vi ser fram emot att inspireras av deras innovationer, säger Victoria Widell Ahlberg, projektledare för FFCR Stockholm.
Vinnaren utses dag två av mässan
Innovation Awards arrangeras under båda mässdagarna i Innovation Awards gallery och vinnarna kommer att utses i en ceremoni som är fylld av nyheter. Besökare kommer få möjligheten redan innan mässan att delta, röst och låta sig inspireras av framtidens produkter.